Пријава за учество на XXII Зимска астрономска школа

Секој од заинтересираните ученици или наставници во периодот од 03 до 29 февруари 2020 г. задолжително треба да го пријават учеството на Школата

Во случај на надминување на бројот на учесници пријавување може да заврши и пред истекот на крајниот рок.

Потребните податоци за ученикот: Име и презиме, училиште, град, e-mail адреса, пријавете ги на следнава веб адреса

Пријава за учество на Астро школата (кликни тука)

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux