Список со поени од натпреварот

СПИСОК НА УЧЕСНИЦИ НА НАТПРЕВАРОТ ПО АСТРОНОМИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАД 1.04.2017

Превземи список во PDF Список со поени 2017

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux